Slide

Artikkelit

Uusi ampumaurheilukeskus Espooseen?

On suuri päivä Espoolle ja toiveikas päivä suomalaisille aseharrastajille, sillä valtuusto hyväksyi yöhön asti venyneessä kokouksessaan Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavan (POKE). Sain kunnian olla hyväksymässä tätä yli kymmenen vuotta odotettua yleiskaavamuutosta ja osaltani olla edistämässä niin elinkeinoelämän, rakentamisen kuin ampumaurheilijoidenkin asiaa.

Muun rakentamisen lisäksi yleiskaava mahdollistaa ampumaurheilukeskuksen rakentamisen Ämmässuon kaatopaikan kupeeseen. Tilaa on kaikille lajiharjoittelumahdollisuuksille aina paljon kaivatulle pitkien matkojen kivääriradalle asti. Ensi valtuustokaudella aion työskennellä tämän tavoitteen saavuttamiseksi, kunhan minut ensin sinne valtuustoon äänestetään.

Niinpä pyydänkin, että käyt raapimassa äänestyslappuun numeron 744. Ja muistathan kertoa myös tutuille! Tehdään yhdessä #terestroika.

 

Tämä teksti on julkaistu alunperin Uuden Suomen blogissa: Uusi yleiskaava mahdollistaa ampumaurheilukeskuksen rakentamisen Espooseen! | Uusi Suomi Puheenvuoro