Slide

Tere Sammallahti

Olen vapautta rakastava kahden lapsen isä, insinööri ja kokoomus-poliitikko Espoosta. Minut tunnetaan parhaiten some-kanaviltani, joita seuraa jo lähes 60 000 suomalaista.

Espoolainen

Elämä vei minut synnyinkaupungistani Helsingistä aina Oulun, Saksan ja Yhdysvaltojen kautta Espoon Nuottaniemeen. Toimiva liikenneinfra, puhdas luonto ja saavutettavissa oleva palvelut ovat tehneet Espoosta myös meidän perheelle hyvän kotikaupungin.

Vapautta rakastava markkinaoikeistolainen

Suomen suurin haaste on kansantaloutemme toimintakyky. Julkisten menojen jatkuva kasvattaminen, heikko työllisyysaste ja näistä seuraava kiihtyvä velkaantuminen ovat uhka hyvinvoinnillemme. Julkisia menoja on leikattava samalla, kun yrittämisen ja työnteon kannattavuutta parannetaan työn verotusta alentamalla ja työmarkkinasääntelyä karsimalla.

Kokoomuslainen

Olen kokoomuslainen, koska puolueellamme on pitkät perinteet suomalaisen työn, talouden ja turvallisuuden edistäjinä. Tavoitteenani on muuttaa myös kokoomuksen suuntaa entistä markkinaoikeistolaisempaan suuntaan.

Tavallinen suomalainen

Koulutukseltani olen talotekniikan insinööri (AMK) ja rakennustekniikan insinööri (M. Eng./YAMK). Työurani olen tehnyt erilaisissa rakennusalan tehtävissä suunnittelusta konsultointiin ja myynnistä urakointiin. Vapaa-aikani käytän perheen, ystävien ja politiikan lisäksi ampumaharrastukseen, pienpanimo-oluisiin ja tietokonepeleihin.